Технологія приготування їжі : Навчальний посібник.Практикум / Пластун А.М., Ткач В.В.

Основний автор-особа: Пластун, А. М.Альтернативний автор-особа: Ткач, В. В.Мова: українська.Вихідні дані: К. : ЦУЛ, 2004Опис: 212 с.ISBN: 9668568230.Короткий звіт або резюме: Практикум для проведення практичних занять з навчальної дисципліни ″Технологія приготування їжі″ призначений для студентів технологічних відділень вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації. У навчальному посібнику дані методичні рекомендації по визначенню закладки сировини стандартних та нестандартних кондицій для приготування страв та кулінарних виробів, ситуаційні завдання. Практикум охоплює основні розділи та теми дисципліни. Метою навчального посібника є надання студентам методичної допомоги по закріпленню знань з технології приготування їжі, набуття навичок роботи із Збірниками рецептур страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування. Практикум може бути використаний на навчальних заняттях та при організації самостійної роботи студентів..
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Star ratings
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Зібрання Шифр зберігання URL-посилання Стан Очікується на дату Штрих-код
Книги Науково-технічна бібліотека Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
вул. Руська 56, к. №2, Тернопіль
<a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=49.55111&mlon=25.59967#map=18/49.55111/25.59967">На мапі</a> 664 (Огляд полиці (Відкривається нижче)) Посилання на ресурс Доступно

Практикум для проведення практичних занять з навчальної дисципліни ″Технологія приготування їжі″ призначений для студентів технологічних відділень вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації. У навчальному посібнику дані методичні рекомендації по визначенню закладки сировини стандартних та нестандартних кондицій для приготування страв та кулінарних виробів, ситуаційні завдання. Практикум охоплює основні розділи та теми дисципліни. Метою навчального посібника є надання студентам методичної допомоги по закріпленню знань з технології приготування їжі, набуття навичок роботи із Збірниками рецептур страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування. Практикум може бути використаний на навчальних заняттях та при організації самостійної роботи студентів.

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Працює на АБІС Коха